[KK Omladinac] Utakmice za vikend

Banovačka tračara

Nikolicin rob!
Utakmice za vikend

Ovog vikenda igrali su pioniri,kadeti,ml.pioniri i seniori. Svi su očekivano poraženi ali bilo je i dobrih i loših igara. Ovog vikenda uz standardne probleme što smo bez sale pojavio se i novi,virusi tako da su sve ekipe nastupile ne kompletne uz odsustvo dosta igrača.
Pioniri su u Batajnici igrali sa ekipom FMP. Poraženi su 58:68 ali s obzirom na okolnosti solidna igra,čak je većim delom naš tim bio blizu preokreta. Nastupili su: Kalambura 3, Prokopljević S i J.,Radišić 2, Pantović 13, Stevanović 2, Ilić, Stojnić 6, Prekodravac 17, Maljković 7, Savić 6, Jocić 2.
Kadeti su gostovali ekipi Slodes u Beogradu. Jako loša igra na početku,do minut pre kraja prvog perioda rezultat je bio 20:0,tek tad je naš tim poentirao. Tim je ponovo nastupio ne kompletan ali to nije opravdanje za loš odnos tokom utakmice. Rezultat je ne bitan u ovoj situaciji u kojoj se klub nalazi i ne može se ni očekivati kad se ne trenira ali da se bori mora. Bledo izdanje,bez energije i jako slaba igra posebno u odbrani. Nastupili su: Jerkić 2, Komljenović, Turčinović 15, Ševo 4, Kovač 4, Savić, Krstić 8, Đorđić. Rezultat 69:34.
Ml.pioniri gostovali su prvoplasiranoj ekipi Vuk u Beogradu. I oni su poraženi ali uz dobru igru,posebno petorke u drugom periodu kao i igrom u drugom poluvremenu. Prva četvrtina je loše odigrana. Ono što je dobro je da se i drugi igrači malo bude i počinju da poentiraju i više šutiraju na koš. Domaćin je pobedio 50:27 a nastupili su: Ron 2, Todorović, Marinković 4, Božić, Jacić 1, Đorić 4, Bjelić 2, Jurković, Simić 8, Prekodravac 6.
Seniori su poraženi na gostovanju Sremu u Sremskoj Mitrovici 84:73.


Preuzeto sa sajta Košarkaški Klub Omladinac
 
Врх