[KK Omladinac] Utakmice kadeta i mini basket ekipe

Banovačka tračara

Nikolicin rob!
Utakmice kadeta i mini basket ekipe

Kadetska ekipa Omladinca odigrala je prijateljsku utakmicu u Beogradu sa KK Žarkovo . Odlično odigrana prva četvrtina i u odbrani i u napadu i minimalno vođstvo domaćina. U drugom periodu dolazi do pada i domaćini dominiraju u tom delu igre. Drugo poluvreme naš tim igra bolje ali nedovoljno za neki preokret . Ekipa Žarkova je zasluženo pobedila. Prva četvrtina je pokazatelj kako treba igrati i da ekipa može dosta ali nažalost nedostatak treninga je presudan ,ipak je teško izdržati u jakom tempu sa protivnikom koji je u punoj formi i takmičarskom ritmu a ne trenirati koliko je potrebno a ove sezone mora se tako izgurati.
Mini basket ekipa odigrala je utakmicu mini basket lige Srema u Starim Banovcima sa ekipom Dunava. Nisu naši dečaci odigrali baš borbeno ali možda je u ovom trenutku to i realno kad se sagledaju sve okolnosti i broj treninga,odsustva i svi problemi sa kojima se susrećemo ove sezone.
Domaći tim je bio bolji danas i zasluženo ubedljivo pobedio .Rezultat je ne bitan u ovom uzrastu ali mora se učiti kroz utakmice i boriti,dati sve od sebe koliko je moguće u tom trenutku.
Borimo se da Omladinac opstane,a u martu otprilike kada se vratimo u svoj dom ,svoju salu sve stvari će se vratiti na svoje mesto ,moramo biti strpljivi još par meseci i pregrmeti ovaj težak period za klub,pa nastaviti tamo gde smo stali i to mnogo jače i sa velikom dozom želje uz mnogo lepe uslove za rad koje ćemo imati.
Glavu gore ,idemo dalje i borimo se to je odlika pravih sportista !
ned 5

Preuzeto sa sajta Košarkaški Klub Omladinac
 
Врх