[KK Omladinac] Uskoro kreću takmičenja

Banovačka tračara

Nikolicin rob!
Uskoro kreću takmičenja


ksv logoLige Košarkaškog saveza Vojvodine počinju u oktobru. Uz određene mere zbog situacije oko pandemije kovidom 19,lige će se igrati a "KK OMLADINAC" ove sezone takmičiće se sa četiri ekipe.
Seniori će igrati i ove sezone u Prvoj Regionalnoj ligi,grupa Sever. Ove sezone liga je sa čak 16 klubova pa su napravljene dve grupe po 8 timova i nakon regularnog dela po grupama prve 4 iz obe grupe igraju plej of a poslednje 4 ekipe plej aut.U grupi sa našom ekipom su još Joker iz Sombora,Futog,Hajduk iz Kule,I came to play iz Novog Sada,Podrinje iz Mačvanske Mitrovice,Srem iz Sremske Mitrovice i Topola iz Bačke Topole. U prvom kolu koje se igra već 03/04.10 seniori gostuju u Futogu.
Pioniri ligu počinju za vikend 10/11.10 i ove sezone igraće u našem regionu,Sremu. Prvo kolo gostuju ekipi Srem u Sremskoj Mitrovici. Pored Srema i Omladinca tu su još Železničar iz Inđije,Stara Pazova,Nova Pazova,Ru koš iz Rume i Dunav iz Starih Banovaca.
Mlađi pioniri igraju ligu podeljeni u 2 grupe. U jednoj su pored naših mlađih pionira i Železničar iz Inđije,Lsk iz Laćarka,Pink iz Šimanovaca i Stara Pazova 2. U drugoj grupi su Dunav iz St.Banovaca,Jadran iz Golubinaca,Hajduk iz Beške,Srem basket iz Pećinaca i Stara Pazova1. Liga ml.pionira kreće za vikend 10/11.10 a Omladinac prvo kolo gostuje ekipi Pink u Šimanovcima.
Mini basket ekipa igraće prvi put ligu u tom godištu. Ta liga,najmlađih počeće sredinom ili krajem oktobra a pored Omladinca u ligi su još St.Pazova 1 i 2,Dunav iz St.Banovaca,Hajduk iz Beške,Vojka,Jadran iz Golubinaca,Pink iz Šimanovaca i Železničar iz Inđije.
Nadamo se i trebalo bi da sve naše ekipe ove sezone budu domaćini u svom mestu i da imaju konačno svoj dom "Tesla Arenu"!


Preuzeto sa sajta Košarkaški Klub Omladinac
 
Врх