Samsung S5620

Eagle

Član
Ovaj aparat će proći neopažno na tržištu kao što je bio slučaj i sa modelom S5560, iako je imao sve predispozicije da postane jedna od boljih ponuda na tržištu. Situacija je ista kako za Star kao i za njemu slični model. Model S5620 karakteriše odlična kamera, ali ima i drugih dobrih karakteristika među kojima su dostupnost mogućnost obavljanja većeg broja zadataka, bolja implementacija funkcija, i slično. Veličina telefona je 108.8x7x12.4mm a težak je 92 grama.Telefon poseduje 3.2MP kameru sa autofokusom.
Kod ovog uređaja ne postoji QWERTY tastatura na ekranu.
Telefon nudi mogućnost T9 načina unosa teksta a tu je i mogućnost prebacivanja na bilo koji od unapred podešenih jezika. Iz menija se može ući u režim za editovanje, a odatle se mogu vršiti dalja raspoređivanja. Izolovanje je veoma korisno ukoliko želite da pišete poruke korišćenjem različitog fonta ili da radite nešto slično tome.
Communities (Prethodno poznata kao Share Pix) - alat koji će uskoro postati deo podrazumevanog paketa karakteristika kod mnogih Samsung brendiranih telefona. On omogućava podešavanje naloga na jednom od servisa za razmenu fotografija tako da je moguće podesiti telefon da šalje sve vaše slike na određeni servis bez ikakve vaše intervencije.

Jačina melodija je dobra i mogu se čuti u različitim okruženjima, uključujući i bučnu ulicu. Vibracija je prosečna ili neznatno bolja, mada se neki korisnici žale da je teško primećuju.
Cena po kojoj se prodaje ovaj uređaj je dobro izbalansirana. Ova uređaj je veoma sličan po pozicioniranju sa modelom Samsung S5560. U odnosu na ovaj model S5620 poseduje nešto lošiju kameru i mala softverska unapređenja. A cena ova dva uređaja je gotovo identična.

Pripremio
Eagle
 
Врх