Samsung S5350 Shark

Eagle

Član
Prodajno pakovanje:

  • Telefon
  • Punjač
  • Li-Ion baterija kapaciteta 900 mAh
  • Punjač
  • Žične stereo slušalice
  • Uputstvo za upotrebu

Shark linija se sastoji od tri modela, sve karakteriše tipičan Shark izgled na osnovu kojeg je linija i dobila ime. Smatra se da će ova linija biti shvaćena kao linija pomodnih telefona, onih čija će se popularnost bazirati isključivo na dizajnu, ukoliko je to moguće. Ovo je pragmatična linija koja pripada srednjim i lošijim modelima. Trebalo bi naglasiti da samo pozicioniranje ovih telefona nije baš najjasnije u poređenju sa ostalim telefonima, naročito onima koji pripadaju liniji Corby.

Kada je u pitanju izgled telefona prednja strana bi se mogla opisati kao uobičajena za uređaje kompanije Samsung dok je zadnja strana po pitanju boja tipična za Shark seriju. Panel sa prednje strane je izrađen od metala tako da deluje ozbiljno. Kvalitet izrade ovog uređaja je takav da nam ne daje nikakvog razloga za primedbe. Na prednjoj strani uređaja koja je izrađena od sjajne plastike pojavljuju se manje ogrebotine koje su ipak vidljive.

Dimenzije telefona su 115.2 x 46.7 x 11.9 mm dok je njegova težina 99 grama.Ekran je dijagonale 2.2’’, rezolucija je QVGA, 240x320 piksela (34x45mm).Što se tiče funkcionalnog tastera on je vrlo zgodan za korišćenje. Tasteri su veliki i retko se događa da pritisnete pogrešan taster. Numerička tastatura je velika, dok su tasteri srednje veličine pri čemu je rad sa njima vrlo zgodan. Tasteri su osvetljeni belom pozadinskom svetlošću koja je lako vidljiva u različitim uslovima.Uređaj nije fotografsko rešenje ali poseduje dobru kameru rezolucije 3.2MP.Kao i mnogi drugi proizvođači i Samsung se odrekao veštačkog odvajanja SMS-MMS tipa poruka - počnete da kreirate poruku i onda u zavisnosti od sadržaja ona biva određena kao SMS ili MMS. Meni i dalje zadržava opciju da se prebacite u MMs režim (na primer kada želite da pošaljete samo tekst ali na e-mail adresu, bez pozivanja ugrađenog klijenta).


Kvalitet prijema ovog uređaja je u liniji sa drugim Samsung brendiranim uređajima, nismo imali nikakvih problema sa ovim segmentom teleofna. Jačina melodija zvona je pristojna i mogu se čuti u različitim okruženjima. Vibracija je prosečne jačine, tako da u ovom segmentu nisu načinjena neka značajna unapređenja.Na tržištu već prisutan model kompanije Samsung koji je sličan ovom uređaju a koji nosi naziv S7220 Ultra. Obzirom na to da ova dva uređaja se prodaju po sličnoj ceni onda je možda bolje da se odlučite za model S7220 koji poseduje bolju kameru i ekran. Po ostalim karakteristikama ova dva telefona su uporediva.


Pripremio
Eagle

Uzivajte ;)
 
Врх