Red vožnje - Podunavlje

becks89

Član
Slučajnost, baš kada je Lika počela da parkira na mestu rezervisanom za Lastu?
Na keju uništena i stanica i kućica.
IMG_0631.JPG
IMG_0632.JPG
 

becks89

Član
Lastine možeš da kupiš na Kablaru ili u Staroj Pazovi, dok Likine kupuješ u vozilu.
Cena zavisi od linije i kategorije kojoj pripadaš. :)
 

becks89

Član
Slikaću ovih dana, koji polasci su izbačeni od strane Laste, ovako iz glave to je 6:35 STB-Zemun i 12:30 STB-Zemun, takođe 13:25 iz Zemuna za Stare.
 

zztamara

Nama dobro poznat član
Pa uvek je i bilo tako, kada završi školska godina do septembra nema subvencija za markice.
Sve markice su subvencionisane pa tako i radnička jer je jeftinija nego kupovina pojedinačne karte. Podeljene su u kategorije đačka, radnička... Potpuno je neprihvatljivo da tokom raspusta deca koja idu na praksu (što je redovni deo nastave i nisu plaćeni za to) moraju da donose dokaz za nešto što se podrazumeva. Da li i oni koji plaćaju radničku markicu za vreme godišnjeg odmora gube pravo na nju? Ne naravno.
 

becks89

Član
Đačke markice subvencioniše opština, radničke niko. Razlika je oko 60%.
Đačke sve kategorije, vrede dok traje školska godina, u skladu sa tim, opština ne finansira periode između toga, osim u specijalnim slučajevima.
Potpuno je opravdano tražiti potvrdu, pogotovo zbog sve većeg broja švercera, koji što zbog slabe kontrole, što zbog izvaljenog šablona sve češće podvaljuju i voze se za dž. Potvrda je neophodna kako bi se utvrdilo da određena osoba u određenom periodu, zaista ima te aktivnosti zbog kojih opština i plaća, a ne iz nekog drugog razloga.
 

Daki_95

Novi član
Red vožnje Podunavlje - Beograd, kao i Beograd - Podunavlje nije tačan. Nekoliko autobusa uopšte ne dolazi (npr. Zemun - Stari Banovci 13:40)
U Lasti u Pazovi tvrde da taj autobus postoji, kad im je rečeno da taj autobus nije došao, rekli su da se nazove dispečer. Dispečer kaže da taj autobus NE postoji i da je Lasta dobila NOVI red vožnje gde je posebno naglašeno koji su autobusi ukinuti. U Lasti tvrde da to nije tačno, i da oni nisu ništa dobili i kažu da se zove šef saobraćaja, te daju broj na koji sam zvala dispečera. Kad kažem da je to broj dispečera, sa kojim sam već razgovarala, kažu da tražim šefa saobraćaja (dodali su da je to šef dispečera), međutim šef je radio do tri i rečeno mi je da zovem sutra. Sutra ukoliko dobijem novi red vožnje, objaviću ga ovde da neko ažurira, ukoliko ne dobijem, javiću, te da se nešto uradi povodom toga, jer ovo više zaista nema smisla.
 
  • Like
Реаговања: Nicky

becks89

Član
Brišu im jedan po jedan polazak zbog neodrzavanja istih. Polazak u 16:35 sa Keja je održan na vreme jednom u poslednja tri meseca. Kasne cak i na prve polaske iz garaže, zato i ne cudi sve veci broj povlastica kod privatnika.
 

Daki_95

Novi član
Red vožnje nisam dobila, samo sam dobila gomilu "mi nismo nadležni za to". Verovatno bi trebalo neko stariji da proveri šta se tu dešava, jer nas mlađe nigde ne uzimaju za ozbiljno.
Dakle, Lastina stanica ima red vožnje koji nije tačan, dispečeri tvrde da su poslali novi red vožnje Lasti, u Lasti kažu da ništa oni nisu primili.

Putnici neka nagađaju kad imaju autobus, a oni koji se vraćaju kasnim autobusima, da stoje na stanici i da se mole da im autobus dođe.
 

becks89

Član
13:40 nikad nije ni registrovan, vozen na divlje. Ima u 13:25 do Starih, pa 14:10 za Surduk.
Trebalo bi od 1.9 da su vraćeni polasci u 19:55 za Banovce, 12:30 za Surduk. Takođe, 11:40 iz Surduka (12:05 sa Kablara), 12:30 iz Starih za Zemun. Neki polasci se ne odrzavaju u okviru reda voznje konstantno sto putnicima pravi zbrku. Recimo jutros 9:40 sa Keja Lasta nije otisla, kasnila je 20 minuta, a onda krenula iza Like u 10. Prekljuce je isti taj polazak otisao u 9:38, tj dva minuta ranije.
Pomenuti 16:35 iz Zemuna, u ponedeljak se pojavio u 16:55, danas u 16:44, kasne svaki dan. Ne znam sa kim si imala cast od dispecera, sef ssobracaja je odlazeci i ne radi nista, to bi trebalo da je g.Maksimovic. Zovi sefa stanice u Pazovi g.Tomasevic je u pitanju, trazi od njega da ti obezbedi red voznje vazeci.
 

Aleksija

Novi član
Cao...
Da li neko moze da mi odgovori gde je tacno pocetna stanica autobusa iz Beograda do Novih Banovaca? Znam gde je Glavna autobuska stanica ali ne znam odakle krece ovaj autobus
 
Врх