Red vožnje - Podunavlje

Poštovani pratioci(putnici)!
Ovim putem vas obaveštavamo da preduzeće LIKA BIM TURS od 01.Septembra 2017.uvodi 10 novih polazaka na relaciji Stari Banovci-Batajnica (lokala) ,a možda ih bude i više o čemu ćete biti obavešteni tokom Avgusta 2017.
Jedan od polazaka za koji ste se interesovali je i 22:50 iz Batajnice.
Takođe, želimo da Vas obavestimo da od prvog septembra, naša firma počinje da saobraća i na liniji Nova Pazova-Batajnica i to ukupno 24 polaska u oba smera, naravno polasci su velikim delom usklađeni sa polascima BG voza.
 

simke93

Novi član
Primerno ponašanje, ovo nećemo tolerisati na javnom forumu. Hvala!
Lasta, autobusi prljavi, kilo prasine na sedistima, autobus svaki drugi dan se pokvari negde.Dao Bog da ih sklone sa Podunavlja.
 
Последња измена од уредника:

Tijana B

Novi član
Koliko je mesecna karta za zaposlene od Novih Banovaca (centar) do Zemuna? I gde moze da se izvadi?
Hvala unapred
 
Poštovana,
Cena mesečne karte kod privatnog prevoznika Lika Bim Turs za zaposlene na relaciji Banovci-Zemun je 4900 dinara.
Neophodna dokumenta za izradu pokazne karte (pokaznice) su fotokopija važećeg dokumenta, jedna fotografija i napisana relacija za koju želite pokaznu kartu (u ovom slučaju Banovci-Zemun).
Dokumenta predajete u autobusu kod konduktera, za dva dana dobijate pokaznu kartu u autobusu u kom Vam odgovara da je pokupite. Mesečnu kartu kupujete, takođe, u autobusu kod konduktera, mesečne karte se prodaju od 27. do 5. u mesecu u autobusima. Postoji mogućnost, plaćanja i preko računa.
Za sve informacije možete se obratiti i na facebook stranici https://www.facebook.com/likabimtursofficial/
 
Novi red vožnje za liniju Stari Banovci - Batajnica Žel. Stanica za radni dan, od septembra. Novih 10 polazaka, a najnovije je polazak u 22:50 iz Batajnice prema molbama i zahtevima naših putnika.
20799142_919129714894696_4053902119318639782_n.jpg

Puno pitanja je bilo oko uvođenja kasnijih polazak iz Zemuna, naša firma je dobila polaske u 21 i 23h iz Beograda, ipak nažalost nećemo biti u prilici da održavamo te polaske, budući da nas je opština i ove godine izuzela od subvencija. Dodatni polasci, pored razlike u kilometraži, donosi dodatne troškove peronizacije na stanici u Beogradu, nažalost, nismo u mogućnosti sami da pokrivamo sve te dodatne troškove, bez pomoći nadležnih. Iz tih razloga, za sada neće biti promena u redu vožnje za polaske ka i iz Zemuna.
 

Antonije

Glavni urednik
Уредник
Generalno smisao uklapanja sa vozom se gubi posto se bg voz ukida u novembru, iI to u periodu od 3 godine.
 

Deki_88

Glavni urednik
Уредник
Bice azuriran red voznje.
Bg voz se ne ukida u potpunosti, saobraca ce smanjenim kapacitetom u intervalu jedan polazak u sat vremena. Verujem da ce ici pr.(05:57, 06:57,07:57.....), ali da li ce krenuti radovi na rekonstrukciji pruge ostaje da vidimo.
Nadam se da Lika nece desetkovati polaske nakon proredjivanja BG Voza i da ce imati dovoljno putnika sa centra Batajnice.

A mozda jednog dana na radost svih nas postane deo Bus plus sistema.
 

simke93

Novi član
@Nicky
Nije zagonetka, to sto sam napisao tako i shvati. Navedi mi pravilo na forumu gde pise da ne sme da se pise "u zagonetkama"??? Koliko se secam prosli put si me opomenuo za psovke.

Uglavnom kazu nemaju karte i da se casti nesto pri izlasku.
 
  • Like
Реаговања: Nicky

Nicky

Neodgovorni Admin
Уредник

zztamara

Nama dobro poznat član
OBAVEŠTENJE!!!!!!!!!!!!
povodom popunjavanja Zahteva za dobijanje povlašćene legitimacije (povlastice) za učenike u @Lika BIM prevozu:

Mesne kancelarije (Mesne zajednice) ili Opština NE VRŠE OVERU Zahteva osim ako je u pitanju autoprevoznik Lasta jer Opština ne dotira autoprevoznika Liku pa s tim u vezi i ne overava zahteve. Overavaju se samo dotirani zahtevi!!!!!!!!!!! Pošto postoji to polje na zahtevu, molim predstavnike Like da ga ukinu i da stupe u kontakt sa MZ Novi Banovci konkretno, radi rešavanja ovog nesporazuma i izbegavanja nepotrebnog maltretiranja građana koji podnose zahtev.

Hvala unapred! :)
 
Врх