privatni mini busevi

Diskusija u 'Red vožnje' započeta od Dijana, 22.04.2017.

 1. Dijana

  Dijana Novi član

  Da li ima privatnih buseva od Starih Banovaca do Beograda i gde mogu da nadjem red voznje. Upravo smo se doselili iz Beograda pa nam treba sva informacija i koliko kosta karta, isto tako nam treba info odakle se cekaju mini busevi iz Beograda do Starih Banovaca. Hvala. Dijana
   
  zztamara se ovo sviđa.
 2. zztamara

  zztamara Nama dobro poznat član

  U temi iznad ove koju ste postavili naći ćete većinu odgovora a možete postaviti pitanja i privatnom prevozniku "Lika BIM".
  Red vožnje se nalazi u forumu "Red vožnje", čitatjte za relaciju "Podunavlje" - to je potez koji Vas interesuje i podrazumeva Nove Banovce, Banovce Dunav, Stare Banovce, Belegiš i Surduk. Autobusi koji idu za Stare Banovce, Belegiš i Surduk, staju u Starim Banovcima. Mislim da Stari Banovci imaju 4 stanice, odaberite onu koja Vam je najbliža. Stanice su vidno označene i koriste ih autoprevoznici "Lasta", "Lika BIM" kao i linijski taxi koji saobraća na relaciji Stari Banovci - Batajnica.
  Polazna stanica iz Beograda je sa "Lastine" stanice u Beogradu koja se nalazi preko puta Glavne autobuske stanice. Većina linija saobraća do Zemuna a polazna stanica je sa zemunskog keja.
  Dobrodošli u Banovce i na ovaj forum! :thumbsup::)
   
  Nicky se ovo sviđa.

Preporučite stranicu

 1. Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.
  Odbaciti oglas