Pitajte uredništvo

Nicky

Neodgovorni Admin
Уредник
Ovde možete postavljati pitanja administratoru i urednicima koja se odnose na sam rad foruma. Sve što vam nije jasno ili tražite neku opciju, ova tema je za to.

Za prijavljivanje grešaka na forumu, koristite ovu temu.

Ukoliko imate primedbu na rad nekog urednika ili administratora, obratite se meni. Ako imate primedbu na moj rad, obratite se meni.

Ako nemate primedbe, nemojte nas grditi :D.
 
Последња измена:

GordanaMilanovic

Novi član
Poštovanje,

Moje ime je Gordana Milanović, istoričar umetnosti sam i zajedno sa koleginicom pokrenule smo projekat Virtuelni muzej zajednice opštine Stara Pazova, gde u saradnji sa udruženjima i meštanima prikupljamo materijal u želji da na jednom mestu prikažemo kulturno bogatstvo ovog kraja (od arhitekture, etnografskih predmeta, starih fotografija, do običaja, tradicije, lokalnih priča, gastronomije, prirodnog nasleđa).

Interesuje me da li bi mogi da dobijemo dozvolu da u Virtuelnom muzeju prikažemo pojedine stare fotografije Banovaca sa ovog sajta, naravno uz navodjenje izvora pored fotografije, i loga sajta na glavnoj stranici Virtuelnog muzeja?

Naravno, u koliko imate predlog i ideju kako kulturno nasleđe Banovaca prikazati što bolje i kvalitetnije, tu smo za svaku saradnju

Platforma Virtuelnog muzeja treba da izađe u januaru 2018, a od marta meseca 2017. aktivno prikupljamo materijal. Možete videti nešto više o projektu na https://www.heritagcentar.org/ ili https://www.facebook.com/vmzosp/

Pozdrav!
 

Nicky

Neodgovorni Admin
Уредник
Врх