[KK Omladinac] Mlađi pioniri i pioniri konačno igrali u "svojoj sali"

Banovačka tračara

Nikolicin rob!

Mlađi pioniri i pioniri konačno igrali u "svojoj sali"​

Posle skoro dve godine odigrana je utakmica u sali naše Osnovne škole u Novim Banovcima. Svi su se zaželeli domaćeg terena i igranja utakmica bez putovanja mada trebaće malo vremena i da sad shvatimo i priviknemo se da igramo zaista kao domaćini. Prethodna nedelja bila je vrlo naporna za klub da bi se sve pripremilo kako naša deca i zaslužuju.
Prvi su zaigrali mlađi pioniri. Gosti su bili iz Stare Pazove i naš tim zabeležio je pobedu 49:34. Solidna igra,ceo meč naš tim je vodio ali najbitnije da su se igrači borili i trudili. Nastupili su: Radisavljević,Mirković,Prekodravac 8,Šuša 2,Trbović 6,Todorović 6,Jurković,Simić 13,Božić 8,Đorić 4,Jovanović,Bjelić 2.
Pioniri su igrali nakon mlađih pionira sa kk Srem iz Sremske Mitrovice. Srem je odneo pobedu 65:73. Veoma fizički snažan protivnik. Naš tim ušao je odlično u utakmicu i prvu četvrtinu bio ubedljiv dok u drugom periodu gosti se bude i poluvreme se završava jedan poen prednosti za Srem. Treći period je bio presudan i taj deo gosti su napravili minimalnu razliku koju su čuvali do kraja. Solidno je odigrao naš tim,mada napadački raspoložen je bio samo Pantović dok su se ostali uglavnom oslanjali na šut koji nije danas služio. Nastupili su: Prokopljević S i J,Savić;Kantar 2,Kalambura 6,Jocić,Pantović 38,Prekodravac 2,Radišić 4,Ilić,Kuljanin 5,Rašić 8.


Preuzeto sa sajta Košarkaški Klub Omladinac
 
Врх