Izgradnja vrtica u Starim Banovcima

Deki_88

Glavni urednik
Уредник
Opština Stara Pazova planira da u Starim Banovcima izgradi predškolsku ustanovu, a urbanistički projekat za taj objekat je na javnom uvidu. Buduća kuća za predškolce izlazi na dve ulice, sa severozapada na Ulicu Šašić Pavla a sa jugoistoka na Grčku ulicu.

vrtic_110815_tw1024.jpg
Kako je navedeno u pomenutom projektu, planirano je da objekat ima prizemlje i jedan sprat.

Ukupna neto površina vrtića je 660,72 m2, korisna površina je 640,90 m2, a bruto razvijena površina 773,53 m2. Bruto površina prizemlјa je 437,26 m2.

Vrtić je predviđen za boravak 100 mališana, uzrasta od 1 do 6 godina.

U sklopu vrtića u prizemlju su projektovani: vetrobran, centralni hol sa garderobom, ambulanta sa trijažom, dve prostorije za boravak dece jaslenog uzrasta sa izlazom na zajedničku terasu, prostorija za boravak dece 2-3 godine, prostorije za negu i higijenu, sanitarni čvorovi, pomoćne prostorije.


predskolska_ustanova_stara_pazova_121115_tw1024.jpg

Idejno rešenje


U prizemlju će biti smeštena i distributivna kuhinja sa pratećim prostorijama i posebnim ulazom, zatim tehnička podstanica i hidrocel, takođe sa odvojenim ulazom.

Na prvom spratu smeštene su radne sobe vrtića i predškolskih grupa (3 prostorije), sanitarni čvorovi, prostorije za vaspitače i rukovodioca, centralni hol sa garderobom
 
  • Like
Реаговања: Nicky
Врх