HTC Legend

Da li Vam se dopada ovaj mobilni telefon?

 • Da

  Гласови: 2 100,0%
 • Ne

  Гласови: 0 0,0%
 • Da,ali nemam para da ga kupim

  Гласови: 0 0,0%
 • Ne nikako,ovo mi ne treba

  Гласови: 0 0,0%

 • Укупно гласача
  2

Eagle

Član
Uspeh koji HTC uživa među naprednim korisnicima mobilnih telefona nije slučajan. Broj modela i brzina predstavljanja najmodernije opremljenih telefona ide suviše lako kompaniji HTC, reklo bi se. Popularni HTC Hero je posle manje od godinu dana od predstavljanja dobio svog naslednika, HTC Legend. Vizuelno HTC Legend izgleda kao uglađena i zaobljenija verzija HTC Hero modela. Treba napomenuti da je telefon izrađen od aluminijuma, dok su crni delovi od plastike.

Dizajn HTC Legend modela je definitivno sveden, reklo bi se na pola puta između Apple iPhone i HTC Hero modela.
Ekran na ovom modelu je perfektni AMOLED ekran koji iz svih uglova gledanja produkuje skoro identičnu sliku. Rezolucija je standardnih 320x480px,što ga čini odličnim odnosom upotrebljivosti i veličine. Osetljivost ekrana je odlična, pa se nećete mučiti kod korišćenja ili kucanja teksta. Zapravo, vrlo precizno možete koristiti tastaturu na ekranu, što je ujedno i najkritičnija tačka svakog telefona osetljivog na dodir. I najmanji dodir na ekran se uspešno registruje.
Najnoviji Google Android 2.1 operativni sistem je ujedno i prva verzija na kojoj je Google predstavio svoj sopstveni model Google Nexus One, čime je zapravo potvrdio da je Android 2.1 verzija spremna za široke mase.


Naravno pored ogrimnih opcija koji nudi korisniku ovaj mobilni telefon ima i svoju cenu koja se krece od 48.999 ali samo u VIP prodavnicama jer ga nema jos u ostalim prodajnim objektima.


Pozdrav Eagle
 

Stefan

Glavni urednik
Уредник
Ja koristim HTC MAGIC i naravno da je odlican! HTC legend nisam koristio tako da ne mogu da dam ocenu za ovaj telefon!
 
Врх