CCleaner

Eagle

Član
CCleaner je besplatno softversko rešenje specijalizovano za duboko čišćenje računarskog sistema. Ovaj odličan program do sada je pobrao nebrojeni broj nagrada, a svoje mesto pronašao je na preko 130 miliona kompjutera.

Njegova upotreba vrlo je jednostavna. Dovoljno je da se nakon pokretanja klikne na „Analyze", a zatim sačeka nekoliko minuta na rezultat.

Nakon što pregledate listu, u kojoj se zaista može pronaći sve i svašta (privremene datoteke, log izveštaji, istorija Internet poseta itd.), kliknite na „Run Cleaner" i sav digitalni višak zauvek nestaje.

Savetujemo vam da upotrebite i opcije provere stanja registra, opcija „Issues" – „Scan for Issues", alate „Tools", koji nudi jednostavan mehanizam deinstalacije bilo kog programa na listi i „Startup" sa kojim se može precizirati koji će se programi samostalno pokretati odmah po podizanju Windows-a.

Nakon samo jedne upotrebe ovog programa uočićete primetno brži odziv računara, a u velikom broju slučajeva i poboljšanje u njegovoj stabilnosti.

Preporuka:Koristite ga 2 puta mesecno!

Download link
http://www.ccleaner.com/download
 
Врх