Финале Купа Војводине у Каћу

Nicky

Neodgovorni Admin
Уредник
Ове године финале купа се играло у Каћу у мотелу Оморика од 27.04. до 29.042012. Наш клуб је кренуо са амбицијама да скупо прода кожу друголигашким екипама и да се бори колико може. Тимски дух и заједништво које краси овај састав допринео је да се на 15-огодишњицу постојања клуба, пишу најлепше странице. За мали јубилеј наш клуб је богатији за још један пехар, али највреднији, јер смо у жестокој конкуренцији заузели треће место. У витрине клуба стигао је леп пехар у трајном власништву, као подсетник за будуће генерације. Успех добија на значају, јер се по први пут клуб пласирао и на финални турнир Купа Србије у Крагујевцу.

Испред нашег клуба, на друго место пласирала се екипа Старе Пазове, која је можда важила и за главне фаворите. Прво место заузела је екипа Херцеговца из Гајдобре.

Учествовало је 23 екипе из Војводине, а наши у саставу ФМ Славко Азарић, МК Михајло Вујасиновић, МК Мирослав Јовановић и МК Драган Молдовановић су се у протекла три дана херојски борили и заслужено узели треће место. Када томе додамо да смо по рејтингу били тек 9-и успех добија још више на значају.

Турнир је доборо одсудио ИА Богољуб Данковић, а награђенима је пехаре и медаље уручио председник ШСВ Мирослав Копања у друштву секретара Данка Бокана.

Од 14 до 20 маја у Крагујевцу у хотелу Шумарице, одржаће се Куп Србије. Пошто учешће узимају најбоље екипе Србије, нашем клубу остаје да се што боље припреми, од својих пословаца узму годишњи одмор и покушају да остваре што бољи пласман.

Izvor: ŠK Banovci Dunav
 
Врх