ПРИСУСТВО ПОРОЂАЈУ

zztamara

Nama dobro poznat član
Порођају обавезно присуствују труднице, а све чешће и очеви.:nailbiting: Са аспекта полне равноправности, догађај наметнут савременом мушкарцу у циљу стицања порођајног искуства и подршка у патњи брачном другу, истом оном другу који у случају рата неће морати да држи пушку нити лежати са вама у влажном рову да подели вашу патњу. Нежељена епизода која ће вам дугорочно огадити пичетину али и најрадоснији тренутак доласка на свет вашег модрог и смежураног детета. Мада, није одувек било тако.

1956.
- Милунка, опет заостајеш врсту, пизда ли ти материна! Дедер приони мало, јебала ли те Клара Цеткин и осми март, видиш да иде киша одовуд, све те не јебало.
- Јој, Рајко, нешто ме жига преко стомака, канда ћу се породим.
- Е мајке ти га спалим, па јеси сад нашла, на пола њиве? Шта дурадим сам, да суватим за курац па диграм? Ајде, иди тамо легни испод кола у лад, имаш у алату срп да прецвикаш пупак.
:пола сата касније:
- Де си досад, стерам ти га мајке, оној роспији!
- Ене, Рајко, преповила сам је у твоју поткошуљу и подојила. Давиш кака је лепа, ко анђео. Сва је на тебе.
- Ух, де те нађо тако неспособну, вола у дупе дубодеш не знаш. Ни мушко ниси знала да родиш, јебо ли те конструктор! На ову мотику и пази на пасуљ! И живље то мало, шта се вучеш ко пребијена!

2012.
- Драга, сад сам причао са овим доктором што ти је одржавао трудноћу. Рекао је да ће ићи са епидуралном, како си захтевала. Нећеш осетити. Дадох му 300 евра. Плус 150 да бих био овде са тобом, мила.
- Стисни ми руку бре, видиш да имам контракције на сваких два сата. Аааах, јао које су то муке, да ти знаш. Лако је вама мушкарцима, ено и војску вам укинуше. А ми жене да се патимо целог века.
- Па није баш тако љубави, ето, идеш на породиљско две године. Пелене се више не перу, имаш памперс. Уградили смо и машину за судове, коју највише ја користим. Рекла си да нећеш дојити, већ одмах на формулу. А моја баба копала кукуруз...
- Ћут' ту, много ми ти па знаш. Иди ми купи теглу краставаца и пиво са лимуном, да прекратим време до следеће контракције.
- Одмах, драга.


неки знају зашто ;) @Miloš Caja Ljubojević @Dalibor

извор мудрости: http://vukajlija.com/prisustvo-porodjaju/586154
 

zztamara

Nama dobro poznat član
Mladiću, pa jeste li se vi to osetili prozvanim, možda?:whistle::angelic:
Pa ste turili dva smajlija (emotikona)?

Pa ako ste TAKO značajan faktor, onda, najbolje, da sami i odete na taj porođaj, kao što je već predloženo ;):p
 

Nicky

Neodgovorni Admin
Уредник
oko 8:00 ili je bilo 07:00 smo bili u bolnici... do 15:00 sam bio bijen, čupan, psovan... a na kraju kad je klinac došao na ovaj svet, zamalo nisam umro kad me je babica pitala hoću li da presečem vrpcu... a malo falilo i da povraćam... ne znam šta muškarci vide lepo u prisustvu...

ŽENE, SVAKA VAM ČAST!
 
Врх