Бановачка бућка 2016.

zztamara

Nama dobro poznat član
6. августа 2016. године одржаће се "Бановачка бућка 2016", друго по реду спортско-риболовачко такмичење у лову сома на бућку, у организацији Удружења грађана "Волим Бановце" из Бановаца, предузећа за производњу опреме специјалне намене "Обим" из Нових Бановаца и ресторана "Кафанче код Нене и Пеђе" из Старих Бановаца.
Покровитељи такмичења су Општина Стара Пазова, Месна заједница Стари Бановци, Месна заједница Нови Бановци и Туристичка организација Стара Пазова.

Такмиче се екипе са по два члана на једном чамцу. Пријављивање на телефоне Марина: 063 315 655 или Пеђа 063 342 714 или на лицу места по доласку. Такмичари се могу пријављивати од петка 05. августа када је предвиђено упознавање са тереном и пробно испловљавање, или суботе, 06. августа ујутро, до 06h ујутро када почиње само такмичење. Стартно место и место мерења је у ресторану "Кафанче код Нене и Пеђе" на обали Дунава, Грка 42, Стари Бановци. Лови се на потезу од почетка Старих до краја Нових Бановаца. Мерење улова и објављивање победника у 12h после чега следи свечани ручак и додела награда.
BANOVACKA BUCKA Flajer 2016 napred.jpg
BANOVACKA BUCKA Flajer 2016 nazad.jpg
 
  • Like
Реаговања: Nicky

zztamara

Nama dobro poznat član
I mesto:
Stanković Branislav, Šabac
Rakić Dušan, Kanjiža

II mesto:
Aćimović Zlatko, Nova Pazova
Čanković Mitar, Nova Pazova

III mesto:
Grujić Marko, Zemun
Đorđević Vladimir, Niš

Najveći pojedinačni ulov:
Stanković Branislav, Šabac
Rakić Dušan, KanjižaDSCF4938.JPG
 
  • Like
Реаговања: Nicky
Врх