1. Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Pročitajte više.
 2. Dobrodošli na banovci.rs - mi za nas. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, članaka... Ako želite da učestvujete u diskusijama, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena.

Krađa Wireless signala

Diskusija u 'Internet' započeta od Eagle, 03.03.2010.

 1. Eagle

  Eagle Novi član

  Problem kod bezicnog intreneta(wireless) je uglavnoim slab signal,mada najveci problem toga je neka smetnja ili najcesce da ti neko krade wireless.Ja sam nasao neki program koji vam omogucava da vidite ko vam krade wireless

  Download link - Shareware verzija

  Program nije isproban od moje strane tako da ne znam njegove karakteristike i mane.
  Ne mogu da ga isprobam jer imam ADSL Internet.  Kradljivac wirelessa uglavnom ima slabiji signal od pretplatnika ali i dalje salje smetnje pretplatniku i internet je sporiji.Ja bas nisam 100 % siguran sta?kako? se tacno desava na racunaru kradljivca i na racunaru pretplatnika jer nikad nisam krao wireless a ko sto rekoh ni nemam ga(imam ADSL)  Kradja wirelessa se smarta krivicnim delom tj cyber-kriminalom.


  Najsigurniji nacin da otkrijete kradljivca je ovaj:odete kod operatera(koji vam daje signal npr telekom)i oni ce pratiti kuda signal ide i ko ga koristi.
   
 2. Banovačka tračara

  Marketing Google Adsense

  Svima nama se sviđaju reklame.

Preporučite stranicu